• ریاست

فرآیندها
آیین نامه ها

ارتباط با معاونت

نشست معاون محترم آموزشی دانشگاه وهیات همراه با هیات رئیسه واعضای هیات علمی دانشکده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
به گزارش وابط عمومی:
روز یکشنبه بیستم اسفندماه نشستی با حضور جناب آقای دکتر کوهپایه زاده معاون محترم آموزشی دانشگاه،سرکار خانم دکتر وطن خواه مدیر محترم امور آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشگاه ،سرکارخانم دکتر نجومی رئیس محترم EDC دانشگاه و جناب آقای دکتر کبیر مدیر محترم آموزش مداوم دانشگاه  وهیات رئیسه واعضای محترم هیات علمی دانشکده در سالن نوربرگزار گردید.
دراین نشست ابتدا جناب دکتر ملکی رئیس محترم دانشکده  به دستاوردهای مهم دانشکده در سال ۹۶ از جمله:
کسب مقام برتر درحوزه آموزشی،کسب رتبه برتر در حوزه پژوهشی،برگزاری دوره های فوریتهای پزشکی وامداد رسانی بصورت علمی توسط گروه آموزشی سلامت وبلایا،ارایه تفاهم نامه به منظور توانمند سازی مدیران بیمارستانها با سازمان جهانی بهداشت(W.H.O ) و وزارت بهداشت وبرگزاری ۱۲ دوره گردشگری سلامت ومستندسازی آن پرداختند.
سپس جناب دکتر کوهپایه زاده معاون محترم آموزشی دانشگاه ضمن تشکر وقدردانی از جناب دکتر ملکی واعضای محترم هیات علمی، دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی را بعنوان یک برند معرفی نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 317 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر