• ریاست

ارتباط با معاونت

پنجمین محور دور دوم برنامه توانمندسازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۶ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی: پنجمین محور دور دوم برنامه توانمندسازی مدیران بیمارستان های دولتی کشور با همکاری دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونت درمان و معاونت توسعه منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در منطقه آموزشی علوم پزشکی ایران برگزار شد.
محور مدیریت اطلاعات که پنجمین محور از ۷ محور این برنامه می‌باشد، از تاریخ ۱۵ الی ۱۷ اسفند ماه ۹۶ برگزار گردید. شرکت‌کنندگان این دوره ۲۹ نفر از مدیران بیمارستان های استان های البرز، قزوین، قم، همدان و مدیران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی ایران بودند.
مدرسین این دوره جناب آقای دکتر نبوتی؛ جناب آقای دکتر اسلامی؛ سرکارخانم دکتر آیت اللهی؛ سرکار خانم پیری؛ دکتر جناب آقای مهندس باقرزاده بودند.
میزان رضایت فراگیران از امکانات و تسهیلات رفاهی و نیز ارزیابی ایشان از محتوای آموزشی دوره در سطح بسیار خوب بود. در انتهای برنامه یک برنامه بهبود جهت فراگیران مشخص گردید که طی مدت ۲ هفته باید پاسخ را برای دبیرخانه توانمدسازی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ارسال نمایند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 472 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر