• 1403/03/08 - 12:51

اطلاعیه اعتراض به نمرات پایان نیم سال تحصیلی

333839.mp3 اطلاعیه اعتراض به نمرات پایان نیم سال تحصیلی

روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی- اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده اطلاعیه‌ای در خصوص اعتراض به نمرات پایانی نیم سال صادر کرد. متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

با توجه به اطلاعیه مورخ هفتم خرداد ماه مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از اطلاع دانشجویان گرامی درخواست می‌شود در پایان هر نیمسال تحصیلی (و یا پس از اتمام بخش‌های بالینی)، نمرات ثبت شده در سامانه‌ی هم‌آوا با دقت کامل بررسی نمایند. در صورت وجود ابهام در نمرات، دانشجویان عزیز می‌توانند طی مهلت سه روزه اعتراض به دفتر گروه آموزشی مراجعه کرده و اعتراض خود را کتباً ارائه نمایند. بدیهی است که پس از ثبت نهایی نمرات (دو هفته پس از ثبت نمرات) و ارسال آن به دانشگاه، هیچگونه اعتراض و تغییری در نمره‌ها پذیرفته نخواهد شد.

با تشکر از همکاری شما، مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده

• گروه اخبار : اخبار و اطلاعیه