• 1401/06/30 - 08:24
  • - تعداد بازدیدکننده: 37
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تسهیلات ویژه دانشجویان صاحب فرزند

طرح ملی ایران جوان با هدف تکریم زوج‌های دانشجوی دارای فرزند با عنوان «دردانه» در دانشگاه‌های کشور آغاز شد

5529.mp3 تسهیلات ویژه دانشجویان صاحب فرزند

به گزارش مفدا- نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در راستای عملیاتی شدن سند ملی ازدواج دانشگاهیان با همکاری معاونت فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اجرای نخستین طرح ملی ایران جوان با هدف تکریم زوج‌های دانشجوی دارای فرزند با عنوان «دردانه» در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد.

در این طرح به زوج‌های دانشجوی دارای فرزند متولد ۱۴۰۱، تسهیلات و هدایایی از قبیل «بسته لبخند مادری» به دانشجویان واجد شرایط دارای فرزند اهدا خواهد شد. همچنین کارت هدیه برای مادر، سپرده مخصوص فرزند و وام قرض الحسنه اعطا به این دانشجویان اعطا خواهد شد.

دانشجویان واجد شرایط جهت اطلاع از جزئیات بیشتر طرح و شرایط ثبت نام به سامانه https://ezdevaj.nahad.ir بخش دردانه مراجعه کنند.

جهت مراجعه به سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اینجا کلیک نمایید.

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه
کپی لینک کوتاه: