• 1401/04/05 - 08:41

دوره گردشگری سلامت برگزار شد

سی و سومین دوره مهارت آموزی مقدماتی گردشگری سلامت برگزار شد

2737.mp3 دوره گردشگری سلامت برگزار شد

روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی- سی‌ و سومین دوره کارگاه سه روزه مهارت آموزی گردشگری سلامت به صورت مجازی ویژه کادر بیمارستان و شرکتها و دفاتر خدمات مسافرتی سراسر کشور که براساس تفاهم‌نامه فی مابین دفتر نظارت و اعتبار بخشی بیمارستان‌های وزارت بهداشت و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی انجام گردید، از روز سه شنبه مورخ 30 خرداد لغایت اول تیر ماه سال جاری در این دانشکده برگزار شد.
مراسم افتتاحیه این دوره با حضور جناب آقای دکتر نائلی برگزار شد. وی ضمن خوش‌آمدگویی به فراگیران محترم، ضمن نگاهی کوتاه به تاریخچه این دوره بیان نمودند دوره های گردشگری سلامت بنا به پیشنهاد شورای گردشگری سلامت که اعضاء آن متشکل از پنج وزارتخانه و سازمان (وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، سازمان نظام پزشکی، سازمان میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی) می باشد. شایان ذکر است به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ و رعایت فاصله گذاری اجتماعی سی و سومین دوره مقدماتی گردشگری سلامت به صورت مجازی برگزار می‌گردد.
سیاست این دانشکده همواره ارتقا کیفیت محتوا و شیوه اجرایی دوره می‌باشد؛ بنابراین در دوره سی و سوم تلاش تیم اجرایی با حمایت وزارت متبوع متمرکز بر تحقق این مهم بود. مدرسین این دوره شامل: رئیس محترم اداره روادید وزارت امور خارجه، رییس محترم دفتر همکاری های اقتصادی وزارت بهداشت، ریاست محترم انجمن توسعه گردشگری سلامت کشور و برخی از اعضای شورای راهبری گردشگری سلامت کشور و اعضای هیئت علمی این دانشکده بودند. در این کارگاه سه روزه، ضمن مرور مباحث تخصصی گردشگری سلامت، قوانین مربوط به بیماران بین الملل، تسهیلات رفاهی بیماران و همراهان، بهبود فرآیندهای بیمارستانی گردشگری و سلامت و ... به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در راستای انتقال تجربه مراکز فعال، مسئول بیمارستان کوثر شیراز، با حضور مجازی در دوره، به انتقال تجربه در خصوص بیماران بین الملل پرداخت.
از نکات قابل توجه این دوره تدریس برخی اساتید به صورت مجازی بود.

• گروه اخبار : دوره های آموزشی,اخبار و اطلاعیه