• 1403/02/16 - 08:46

نخستین دانش آموخته رشته ژورنالیسم پزشکی

جلسه دفاع پایان نامه جناب آقای شکری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته ژورنالیسم پزشکی، 11 اردیبهشت ماه برگزار شد.

332259.mp3 نخستین دانش آموخته رشته ژورنالیسم پزشکی

روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی- جلسه دفاع پایان نامه جناب آقای شکری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته ژورنالیسم پزشکی، 11 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس شماره یک برگزار شد.

عنوان پایان نامه جناب آقای شکری، روند تولیدات علمی حوزه پیشگیری از سرطان کولورکتال در مجله‌های پزشکی: مطالعه کتاب‌سنجی است.

استاد راهنمای پایان نامه جناب آقای شکری سرکار خانم دکتر دهناد، اساتید مشاور سرکار خانم دکتر باقرزاده، سرکار خانم دکتر صیفوری و استاد داور سرکار خانم دکتر اسدزندی بودند.

سرکار خانم دکتر دهناد، مدیر گروه ژورنالیسم پزشکی، گفت: «بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان کولورکتال در جهان و ایران بسیار زیاد است و بار اقتصادی و روانی-اجتماعی فراوانی به همراه دارد. اگرچه پیشنهاد شده است که پیشگیری باید اولویت نخست برنامه های کنترل سرطان باشد و پیشگیری اولیه مقرون به صرفه ترین راهبرد کنترل سرطان است، تا کنون مطالعۀ جامعی انجام نشده‌است تا نشان دهد مجله‌های پزشکی واقعاً چقدر در حوزۀ سرطان کولورکتال به شعار "پیشگیری بهتر از درمان است" جامۀ عمل پوشانده‌اند. پژوهش حاضر نخستین مطالعه ای است که از رویکرد کتابسنجی برای شناسایی و بررسی روند انتشارات صورت گرفته در حوزه‌ی پیشگیری اولیه از سرطان کولورکتال در مجله های پزشکی استفاده کرد.» وی در پایان افزود «برآمدهای حاصل از پژوهش های رشته ژورنالیسم پزشکی به دفاتر مجلات ، سردبیران مجلات و کمسیون مجلات پزشکی در سیاست گذاری کمک خواهد کرد.»