• 1401/08/25 - 13:22

نشست همکاری دانشکده با شهرداری تهران

نشست معاون پشیبانی دانشکده با مسئولین ناحیه شش منطقه سه شهرداری تهران

7760.mp3 نشست همکاری دانشکده با شهرداری تهران

روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی- نشست معاون پشتیبانی دانشکده با مسئولین ناحیه شش منطقه سه شهرداری تهران، 23 آبان ماه در سالن شهید جامه بزرگ دانشکده برگزار شد.

پیشنهاد سرکار خانم تترپور، معاون پشتیبانی دانشکده در این جلسه، برگزاری کلاس‌های مدیریتی، آماده سازی سالن همایش دانشکده جهت برگزاری برنامه‌های فرهنگی، همکاری در برنامه‌های عمومی شهرداری در حوزه بهداشت سهمی در ارتقا شهر تهران بود.

سرکار خانم نادری، رییس اداره اجتماعی ناحیه شش منطقه سه شهرداری تهران، ضمن ابراز خوشحالی و استقبال از پیشنهادهای این دانشکده در خصوص نصب وسایل ورزشی، حفظ فضای سبز و پارکینگ دانشکده قول مساعدت داد. همچنین مقرر شد دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و ناحیه شش منطقه سه شهرداری تهران همکاری‌های لازم جهت اجرای برنامه‌های سلامت ورزش و مناسبت‌ها را داشته باشند. این جلسه با تعیین زمان جلسه بعدی با حضور شهردار ناحیه، خیرین و مسئولین دانشکده به پایان رسید.

• گروه اخبار : اخبار و اطلاعیه