سرکار خانم دکتر اسدزندی
سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی
شماره تماس داخلی: 206
شماره تماس: 88778069 - 88197267

شرح وظایف مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی:

• مطالعه و اتخاذ تصمیم درباره مسائل آموزشی دانشجویان از لحاظ پیشرفتهای علمی و عملی آنان.
  • تهیه و تنظیم اصول کلی برنامه های آموزشی و نظارت بر حسن اجرای آنها پس از تصویب .
  • مطالعه و بررسی آیین نامه های آموزشی وارائه پیشنهادات لازم به شورای آموزشی، معین و تحصیلات تکمیلی دانشکده
  • پی گیری و انجام  کلیه مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی
  • ظارت بر برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی (Ph.D.)
  • رسیدگی به برنامه های آموزشی محول شده دانشگاه
  • برنامه ریزی آموزشی وارزیابی دانشجویان دانشکده
  • نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقرارت آموزشی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده
  • برنامه ریزی برای دانشجویان ممتاز واستعدادهای درخشان به منظور استفاده هر چه بهتر از آیین نامه مربوط.
  • همکاری با وزارت متبوع درخصوص برگزاری آزمونهای متمرکز سراسری
  • همکاری با مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در جهت اجرای برنامه های ارتقاء کیفیت آموزش.
  • برگزاری شورای آموزشی، معین و تحصیلات تکمیلی دانشکده
  • رسیدگی به امورد مرتبط با کمیسیون بررسی موارد خاص و منطقه ای دانشگاه
  • تشکیل دایره امتحانات و نظارت بر برگزاری صحیح و سالم امتحانات.
  • برقراری ارتباط با سایر  دانشکده ها و دانشگاهها و مؤسسات آموزشی در داخل و خارج از کشور به منظور انجام مبادلات دانشجویی و آموزشی و  همچنین دانش آموختگان.
  • تنظیم کلیه امور آموزشی منطبق با تقویم آموزشی دانشگاهی
  • نظارت بر صدور ریزنمرات و گواهینامه ها، دانشنامه ها و تاییدیه‌تحصیلی دانش آموختگان.
  • نظارت بر صدور گواهی های اشتغال به تحصیل دانشجویان و معرفی به نظام وظیفه دانشجویان متقاضی خروج از کشور.
  • نظارت بر امور مربوطه به وظیفه عمومی دانشجویان .
  • نظارت بر امور ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان .
  • نظارت بر اجرای آیین نامه ها در خصوص انتقال و میهمانی دانشجویان.
  • تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات دانشجویان رشته های مختلف و ارسال آنها به مراجع ذی صلاح.
  • همکاری با اساتید و دانشجویان دانشکده در خصوص استفاده  از امکانات و تجهیزات کمک آموزشی.
  • نظارت بر امور ماشینی فرایندهای مختلف حوزه از جمله فارغ‌التحصیلان، انتخاب واحد، ثبت واحد