جشنواره غذای سنتی برگزار شد
جشنواره غذای سنتی در راستای ترویج غذای سالم برگزار شد
روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی: جشنواره غذای سنتی و ایرانی با هدف ترویج غذای سالم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار شد.
سرکار خانم تترپور، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، با اشاره به این جشنواره گفت متاسفانه تغذیه امروز عموم جامعه از غذای آماده و سریع تشکیل شده است که در دراز مدت این سفره غذایی منجر به چاقی و بیماریهایی مانند چربی خون، قند و غیره خواهد شد. وی افزود معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده در راستای ترویج تغذیه صحیح، ایجاد شور و نشاط در روحیه کارکنان دانشکده اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.
جشنواره غذای ایرانی با داوری آش و سوپ توسط داوران آغاز و سپس کارکنان دانشکده به صرف آش و سوپ تهیه شده از سوی شرکت کنندگان دعوت شدند. شایان ذکر است محورهای داوری این جشنواره علاوه بر طعم و سفره آرایی، استفاده از مواد غذایی سالم نیز بود.
پس از ارزیابی توسط داوران و اعلام نتیجه، سرکار خانم تترپور برگزیدگان این جشنواره را به شرح زیر اعلام کرد:
- خانم تترپور
- آقای پور جواد
- خانم دهقان
- خانم آذر
- آقای عبداللهی
کامنت