به همت شورای فرهنگی دانشکده برگزار شد:
مراسم عزاداری بانوی دو عالم (س)
مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور گسترده محبان آن حضرت در دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ مراسم عزاداری بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) به همت شورای فرهنگی دانشکده برگزار شد. این مراسم با حضور هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارکنان و دانشجویان دانشکده مدیریت و واطلاع رسانی پزشکی و دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام عظیمی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در دانشکده، به سخنرانی پرداختند. وی در سخنان خود به مقام و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) در رشد و ترویج اسلام اشاره کرده و صفات برجسته آن حضرت نظیر صبر، ایثار، تواضع و مهربانی را بیان نمود. وی با اشاره به لقب "ام ابیها" که به معنای "مادر پدرش" است و از سوی پیامبر اسلام (ص) به حضرت فاطمه (س) اعطا شد، پرداخت و توضیح دادند که این لقب نشاندهنده محبت و حمایتی است که حضرت فاطمه (س) نسبت به پدر بزرگوارشان، پیامبر اسلام (ص) داشتند. حضرت فاطمه (س) نه تنها به عنوان یک مادر نمونه برای فرزندان خود بودند، بلکه نقش مادری و حمایتی خود را برای پیامبر اسلام (ص) نیز به خوبی ایفا نمودند.
وی همچنین به نزول سوره کوثر در وصف حضرت فاطمه (س) اشاره گفت این سوره کوتاهترین و یکی از مشهورترین سورههای قرآن کریم است که در وصف مقام والای حضرت فاطمه زهرا (س) نازل شده است. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به تفسیر نمونه گفت به نقل از بسیاری از علمای شیعه یکی از مصادیق کوثر حضرت فاطمه(س) است؛ زیرا در این سوره سخن از کسانی است که پیامبر را بدون نسل و ذریه میدانستند، در حالی که نسل پیامبر از طریق دخترش فاطمه(س) ادامه پیدا کرده و همان نسل است که امامت بر عهده او نهاده شده است. همچنین آیت الله جوادی آملی کوثر را مربوط به حضرت فاطمه میداند که یازده امام از نسل او متولد و فخر جهان شدند و شرق و غرب عالم را نام آنها و فرزندانشان اداره میکند.
حجتالاسلام عظیمی به نقش مهم حضرت فاطمه (س) در پرورش فرزندانی چون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) که پرچم اسلام را برافراشته نگه داشتند، پرداخت و تأکید کرد که زندگی و سیرهی حضرت فاطمه زهرا (س) میتواند الگویی برای همه مسلمانان باشد. علاوه بر این سخنران مراسم به نقش حمایتی و فداکارانه حضرت فاطمه زهرا (س) نسبت به همسرشان، امام علی (ع)، اشاره کرد. یکی از روایتهای مشهور درباره حمایت حضرت فاطمه (س) از امام علی (ع) خطبه فدکیه است. حضرت فاطمه (س) در دفاع از حقانیت و ولایت امام علی (ع) به مسجد آمده و در برابر جمعیت، خطبهای ایراد کردند که به خطبه فدکیه معروف شد. در این خطبه، حضرت فاطمه (س) به بیان حقوق اهل بیت (ع) و حقانیت امام علی (ع) پرداختند و از اصول و مبانی اسلام دفاع نمودند.
پس از سخنرانی، مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ذکر مصیبت و مدیحهسرایی پرداخت که با استقبال حاضران مواجه شد. در ادامه، مراسم سینهزنی برگزار گردید که نشاندهنده عشق و ارادت عمیق شرکتکنندگان به خاندان اهل بیت (ع) بود.
در پایان مراسم، پس از دعا و نیایش، توسط خیرین دانشکده از شرکتکنندگان پذیرایی به عمل آمد.
کامنت