• 1403/07/14 - 11:24
  • - تعداد بازدید: 244
  • - تعداد بازدید کنندگان: 217
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در میان دانشمندان 2 درصد برتر استنفورد

4 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشکده در فهرست دانشمندان 2 درصد برتر استنفورد معرفی شدند.

338882.mp3 اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در میان دانشمندان 2 درصد برتر استنفورد

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ 4 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشکده در فهرست دانشمندان 2 درصد برتر استنفورد معرفی شدند. رتبه بندی نو ظهور دانشگاه استنفورد پژوهشگرانی را که در رشته خود پر استنادترین هستند را شناسایی می‌کند.

مفتخر است اعلام نماید دکتر عزیز رضاپور، دکتر مصطفی لنگری‌زاده، دکتر وحید علی‌پور و دکتر عباس شیخ طاهری، اعضای هیئت علمی دانشکده، موفق به راه یابی به فهرست دانشمندان دو درصد استنفورد شده‌اند. دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ضمن تبریک به آنان از خداوند متعال توفیق روز افزون برای آنان مسئلت می‌نماید.

فهرست استنفورد بر اساس تجزیه و تحلیل تأثیر استناد در چندین حوزه و زیرحوزه علمی با استفاده از داده های پایگاه اطالعاتی اسکوپوس تهیه می شود.
 
این رتبه بندی به پژوهشگرانی که چندین مقاله با استناد بسیار بالا منتشر کرده اند، توجه دارد و به ارزیابی تأثیر استناد کارهای آن ها با استفاده از معیارهای مختلف پرداخته، و همچنین تأثیر استناد کلی در طول دوران حرفه ای و نیز تأثیر در یک سال اخیر را در نظر می گیرد. برای تعیین این انتخاب، فهرستی شامل یک صدهزار دانشمند برتر بر اساس شاخص ترکیبی ) score-c، با و بدون خود استنادی ( یا رتبه درصدی) ۲ درصد یا بالاتر( در زیر حوزه مربوطه تهیه می شود.
 
 
این رتبه بندی از طریق یک شاخص ترکیبی (score-c (که بر اساس ۶ معیار استناد محاسبه می شود، به دست می آید:
1. کل استنادها (NC)
2. شاخص - اچ (index-H)
3. شاخص - اچ ام (index-HM ( شاخص اچ اصلاح شده و بهبود یافته است که به تعداد نویسندگان یک مقاله توجه دارد.
4. تعداد استنادهایی که یک نویسنده به مقالات خود به عنوان نویسنده اصلی دریافت کرده است. (NCS)
5. تعداد استنادهایی که یک نویسنده به مقالات خود به عنوان نویسنده اصلی یا نویسنده اول دریافت کرده است. (NCSF)
6. تعداد استنادهایی که یک نویسنده به مقالات خود به عنوان یکی از نویسندگان اصلی (تنها نویسنده، نویسنده اول یا نویسنده آخر) دریافت کرده است.
 
 
رویکرد استنفورد تمام 6 شاخص فوق را به یک شاخص ترکیبی تبدیل کرده که اطلاعات را از همه آن ها استخراج می کند. در میان این ۶ معیار، NC و H با تأثیر تودهای مرتبط هستند و HM، NCS، NCSF و NCSFL با ترتیب نویسندگان و تأثیر تنظیم شده بر اساس هم نویسندگی مرتبط هستند.
پایگاه داده معیارهای استاندارد استناد نویسندگان استنفورد همچنین شاخص هایی را با و بدون خوداستنادی ارائه می دهد و دانشمندان را بر اساس طبقه بندی استاندارد Metric-Science به 22 حوزه و 174 زیرحوزه تقسیم بندی می کند.
 
 
 
  • گروه اخبار : اخبار و اطلاعیه
  • کد خبر : 338882
:
حامد خدیوی وانقی
خبرنگار

حامد خدیوی وانقی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings