برپایی مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) در دانشکده
اعضای دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی اقامه عزای امام حسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت کردند. (27 تیر ماه)
27 تیر ماه
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ هشتمین روز عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی نژاد، مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشکده، در ادامه سخنان روزهای پیشین خود گفت امام صادق فرمودند به درستی مؤمون زمانی که به زیارت مجلس و حرمهای اهل بیت می آید، درحالی که معرفت به حق او داشته باشد،برای آن زائر به هر قدمی که برمیدارد حج و عمره به فرماندهی پیامبر یا امام و ولی خدا نوشته میشود.
چگونه معرفت افزایی کنیم.
زیارت «جامعه کبیره» یادگاری از امام هادی (ع) برای شیعیان است که زیارتی مشترک برای همه ائمه اطهار (ع) محسوب میشود.
مراسم عزاداری 24 تیر ماه
به مناسبت ماه محرم، ماه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مراسم سوگواری و سینه زنی، با حضور پرشور کارکنان، حجت الاسلام طباطبایی نژاد، مسئول نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشکده پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار گردید.
24 تیر ماه
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ هشتمین روز عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی نژاد، مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشکده، در ادامه سخنان روزهای پیشین خود و در خصوص دغدغههای انسان در عاشورا گفت هر کس متناسب با رشد و تربیتی که شده است یک دغدغه دارد و انسانها دغدغه دارند. دغدغههای منفی همچون عمر سعد که رسیدن به ملک ری از هیچ خباثتی روی گردان نشد و دیگرانی چون شمر و ...و تا کشتن ابا عبداله و 72 یارش و اسارت خیامش پیش رفتند.
وی ادامه داد دغدغه های مثبت در چند مثال میتواند توضیح داده شود.
سعید بن عبدالله حنفی ظهر عاشورا سپر امام حسین شد تا نمازش را بخواند. پس از سلام نماز در آغوش امام حسین قرار گرفت و دغدغهاش را با گفتن "اوفیت یا بن رسول" وفاداری با امام در پی عهد و پیمانش برآمد.
قاسم ابن الحسن رسیدن به مقام شهادت بود که "احلی من عسل" است. چون پیامبر اکرم (ص) فرموده است بالای هر سعادتی، سعادتی است تا اینکه مرد در راه خدا شهید شود چون به شهادت رسید دیگر بالاتر از آن سعادتی نیست. دغدغه حضرت قاسم که فرزند امام حسن مجتبی (ع) است نیز این دغدغه را داشت و در 16 سالگی پس از تلاش و مجاهدت به آن رسید.
اما دغدغه ابا عبدالله الحسین (ع) پیروزی اسلام و نابودی کفر بود. لذا فرمود هنگامی که خلیفه اسلام یزید باشد اسلام مردود است. "مثلی لا یبایع مثله!" و هر کس مثل من فکر میکند با یزید و مثل یزید بیعت نمی کند و زیر بار ظلم نمیرود و فرمود: دین محمد جز با کشته شدن من باقی نمیماند، پس ای شمشیرها، مرا دریابید.
از خدای بزرگ می خواهم ما هم دغدغه های حسین و یاران و اصحاب با وفایش را داشته باشیم.
در پایان مراسم از عزاداران سید و سالار شهیدان (ع) توسط خیرین دانشکده پذیرایی شد.
23 تیر ماه
20 تیر ماه
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ چهارمین روز عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی نژاد، مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشکده، گفت امام سجاد (ع) در آن دوران اختناق، از سوی حاکمان اموی همواره تحت نظر بود و تمامی رفتار و آمد و شد حضرت را شدیدا تحت کنترل قرار میدادند و به تعریفی آن بزرگوار را خانه نشین کرده و در خانه ایشان را به روی شیعیان بسته بودند و نمیگذاشتند مردم به راحتی از معارف الهی امام استفاده نمایند. در این هنگامه، امام سجاد (ع) تنها سلاح برنده و مؤثر خود در برابر سیل هجوم ظلم و تعدی و انحراف حاکمان وقت را دعا و مناجات دانسته و رسالت الهی و نورانی خود را در قالب دعا متبلور ساخت. بی شک تاثیر دعا در آن شرائط زمانی حتی از جهاد با شمشیر و نبرد با سلاح گرم مؤثرتر بود. وی ادامه داد صحیفه سجادیه به منزله یک دائره المعارف علوم بشری است و آنچه انسان برای سعادت خود بدان نیاز دارد در آن یافت میشود که اصول اعتقادات، احکام، فروعات دین و معارف توحیدی و عرفانی، اخلاقیات و مسائل اجتماعی و سیاسی از آن جملهاند.
حضرت امام خمینی (ره) در وصیت نامه خود از آن به عنوان قرآن صاعد یاد میکند و آن را زبور آل محمد مینامند و میفرمایند ما مفتخریم که ادعیه حیات بخش که او را قرآن صاعد میخوانند از ائمه معصومین (ع) است. این دعاها و مناجاتها به نام صحیفه سجادیه معروف است، و پس از قرآن و نهج البلاغه بزرگترین و غنیترین گنجینه حقایق و معارف الهی به شمار میرود، به طوری که بزرگان شیعه آن را اخت القرآن، انجیل اهل بیت (ع) و زبور آل محمد (ع) نامیدهاند.
مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصیبت حضرت علی اصغر (ع)، با پذیرایی از عزاداران توسط خیرین به پایان رسید.
19 تیر ماه
18 تیر ماه
17 تیر ماه
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ با شروع ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مراسم پر فیض زیارت عاشورا به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی نژاد، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشکده، گفت عنایت ویژهای که از سوی ائمه اطهار (ع) و بزرگان دین به این زیارت شریف شده است، نشانگر اهمیت آن و کلیدی بودن مضامین آن در نوع رابطهای است که باید هر انسانی با امام حسین (ع) و فرزندش امام زمان (عج) و به طور کلی با حماسه حسینی برقرار کند. این زیارت از چنان جایگاه معرفتی بلندی برخوردار است که از زمان ائمه اطهار (ع) تاکنون نه تنها از برنامه عبادی هیچ یک از ائمه و یارانشان و نیز علمای راستین اسلام حذف نشده است، بلکه روز به روز تأکید آنها بر اهمیت آن و مداومت بر خواندن آن بیشتر شده است.
از نکات قابل توجه دیگر در اهمیت و جایگاه زیارت عاشورا این است که مشهور بین اولیای خدا و علما این است که زیارت عاشورا حدیث قدسی است و از سوی خداوند تبارک و تعالی به جهت عظمت شأن امام حسین (ع) و واقعه عاشورا و نیز ضرورت شناخت ابعاد مختلف این روز عظیم و وظیفهای که بندگان خدا در قبال امام (ع) و عاشورا دارند، توسط فرشته وحی به رسول خدا (ص) اعطا شده است و به وسیله امام پنجم (ع) پس از واقعه کربلا در اختیار مردم قرار گرفته است.